پرورش شتر مرغ یکی از کارهایی ست که حتما درباره آن شنیده یا خوانده اید چراکه این سالها بحث آن داغ شده و اکثرا میگویند بسیار پولساز است! اما آیا واقعا همینطور است؟ اگر بیشتر درباره آن جستجو کنیم میبینیم کسانی هم هستند که در این کار متحمل ضررهای بزرگی شده اند! پس راه چاره چیست؟ با خواندن این مقاله میتوانید به خوبی ارزیابی کنید که این کار برای شما مناسب است یا نه؟ آیا میتوانید با این کارآفرینی به ثروت آفرینی هم برسید؟ جواب سوالاتتان را در این مقاله پیدا میکنید
پرورش شترمرغ
پرورش شتر مرغ یک فعالیت تولیدی-تجاری بسیار پرسود بوده و تک تک سلول های این تجارت سودآور است؛ اما.
به شرطی که بی گدار به آب نزنید و حتما با زیر و بم این کار آشنا شوید
همآنقدری که سودآور است سختی و زحمت هم دارد و نابرده رنج گنجی میسر نمیشود، مخصوصا در این کار!
روشهای پرورش
گزینه های مختلفی برای پرورش شترمرغ وجود دارد.
چرخه کامل( Full Cycle)
این حالت شکل معمول است. شما مولدهایی دارید که تخم می گذارند، انکوباسیون و جوجه کشی را انجام می دهید و سپس خودتان جوجه ها را تا رسیدن به سن کشتار پرورش می دهید.
2- پرورش مولدها
برخی از مزرعه داران، مولد پرورش داده و تخمهای آنها را می فروشند.
3- تجهیزات جوجه کشی
ممکن است بخواهید فقط تجهیزات جوجه کشی داشته باشید. مزرعه دارانی هستند که برای جوجه کشی تخمهایشان به شما پول پرداخت می کنند. ممکن است تخم شترمرغ را خریداری کرده و به صورت جوجه یکروزه به فروش برسانید.
4- پرواربندی جوجه ها
کم هزینه ترین گزینه است. شما جوجه ها را در سن خاصی خریده و تا زمان کشتار پرورش می دهید. این گزینه به ویژه برای تازه کارها جالب است، مخصوصا اگر قرار داد خرید مجدد پرنده های کشتاری وجود داشته باشد.
5- گروه های منطقه ای
برخی طرفدار گروههای منطقه ای هستند چون مزرعه داران توسط یکدیگر حمایت می شوند. کار گروهی از هر لحاظ مفید است. مزرعه داران همگی دارای مولد بوده و همه تخم شترمرغشان را به یک فرد تحویل می دهند. هر مزرعه دار به طور چرخشی هر هفته تعدادی از جوجه ها را تحویل می گیرد. این بدین معنی است که مزرعه دار اول همه جوجه های هفته اول را تحویل می گیرد. مزرعه دار دوم همه جوجه ها را هفته دوم و ، سیستم کاملا تعاونی است به طوری که هیچ جوجه ای به حال خود رها نمی شود و مدیریت 5 جوجه به آسانی 20 جوجه است. مطلب دیگر اینکه همه کشاورزان از خوراک مشابهی استفاده می کنند که به تولید محصول یکنواخت کمک می کند. خرید عمده، قیمت مناسب تری را برای این مزرعه داران به همراه دارد.
درباره این سایت